Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση: Ευχαριστίες από ΣΦΕΠ Γ. Καλαφάτης


Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) "Γιώργος Καλαφάτης" θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην Πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Πίτας που διεξήχθη χθες (22/02) στο Baraonda.

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία και ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους αλλά για την οικονομική τους ενίσχυση. Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Μιχάλη Κίτσιο, την πολυπληθή αντιπροσωπεία από το τμήμα γυναικείου Μπάσκετ με τον προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη, Στέφανο Διαλυνά (συνεργάτης), Μαρία Χαλιβελάκη, Μαρία Ξάνθου, Lindsay Wilson, Ελεάνα Πανταζή, Juliana Mendiola, Jasmina Ilic, Ηλία Μιχαλαριά (έφορο), Κώστα Ροτζιώκο (φυσιοθεραπευτής) την αντιπροσωπεία από το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών (Σωτήρη Πανταλέων, Σάκη Ψάρρα, Guillom Samika και η υπεύθυνη τύπου, Πένυ Ροντόγιαννη), τον Νίκο Πλυτά (έφορος) και Χριστόφορο Δερμιτζάκη (Πόλο), τον προπονητή γυναικείου Βόλεϊ Τάκη Φλώρο και Τόνια Ρούσου (φυσιοθεραπευτής) , Δημήτρη Κοσσόβα (προπονητής τμήμα Πάλης), τον Χαράλαμπο Σβινέλη (έφορος) και Άγγελο Χαρίση(προπονητής) τμήματος Πυγμαχίας, Νίκο Τριάντο (προπονητής ακαδημιών μπάσκετ) όπως επίσης και στους παλαίμαχους, Τάκη Λουκανίδη (ποδόσφαιρο), Γρηγόρη Μαλουσάρη (Βόλεϊ), και Γιώργο Δόγα (δημοσιογράφος του Wembley).

Ευχαριστούμε τον κ. Βλάσση Σταθοκωστόπουλο που μας παραχώρησε τον χώρο όπως και στο προσωπικό για την άρτια εξυπηρέτηση του.

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν είχανε την δυνατότητα να παρευρεθούν, οι αθλητές και παράγοντες που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:

- Φίφη Σαπαρέφσκα για την προσφορά της στο τμήμα γυναικείου Βόλεϊ.
- Ρωμανός Αλυφαντής, κορυφαίος αθλητής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το έτος 2009.
- Μανώλης Τορνάρης για την προσφορά και τις επιτυχίες του στο τμήμα Πυγμαχίας
- Λευτέρης Κόρπας για την, επί 30 έτη, οικονομική προσφορά του στα Ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού
- ο αείμνηστος Νίκος Καρακώστας (μέσω της συζύγου του Νικολέτας Καρακώστα) για την δεκαπενταετή προσφορά του στα τμήματα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών
- Κώστας Δήμου για τον αγώνα που δίνει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Αξιοσημείωτο ότι ένας από τους τιμηθέντες, ο Κώστας Δήμου ήταν ένας από τους τυχερούς που βρήκαν τα τρία φλουριά που είχαμε θέσει στην πίτα κερδίζοντας έτσι την υπογεγραμμένη φανέλα του τμήματος βόλεϊ Ανδρών. Οι άλλοι δύο νικητές κέρδισαν τις υπογεγραμμένες φανέλες του Γυναικείο Μπάσκετ και Βόλεϊ, αντίστοιχα. Ευχόμαστε, το φλουρί που βρήκε ο Κώστας να σημάνει και καλούς οιωνούς για το μέλλον.

Τέλος, ευχαριστούμε την "Πράσινη" και στα "Πράσινα Νέα" για την προβολή και κάλυψη της εορτής μας.

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

Σ.Φ.Ε.Π. «Γ. Καλαφάτης»
Αρματολών και Κλεφτών 51 –
ΤΚ 11523
Αθήνα

Βλάσης Σταθοκωστόπουλος βράβευσε τον Κώστα Δήμου


Ο Τάκης Λουκανίδης βράβευσε την Φίφη Σαπαρέφσκα


Ο Γρηγόρης Μαλουσάρης τίμησε τον αείμνηστο Νίκο Καρακώστα δια μέσο της χήρας του, Νικολέτα Καρακώστα.


Ο πρόεδρος του ΣΦΕΠ Δημήτρης Μούρτος βράβευσε τον Λευτέρη Κόρπα


Ο δημοσιογράφος του ΠΑΟ στον Wembley Γιώργος Δογάς βράβευσε τον Μανωλη Τορνάρη


Ο Χαράλαμπος Σβινέλης βράβευσε τον Ρωμανό Αλυφαντή


Ο Δημήτρης Μούρτος πρόεδρος του ΣΦΕΠ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Μιχάλης Κίτσιος κόψαν την πίτα μαζί.


Ακολουθούν βίντεο από την εκδήλωση, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο σάιτ prasinanea.gr.
Ο Μιχάλης Κίτσιος πήρε πρώτος το λόγο και μίλησε μεταξύ άλλων για την εγγραφή των νέων μελών στο Ερασιτέχνη:


Η βράβευση του Ρωμανού Αλυφαντή από τον Χαράλαμπο Σβινέλη και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.

Η βράβευση του Μανώλη Τορνάρη από τον κ. Δόγα και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.Η βράβευση του Κώστα Δήμου από τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο και η δήλωσή του αμέσως μετά από αυτή.

Η βράβευση του Λευτέρη Κόρπα

Ο Τάκης Λουκανίδης βράβευσε την Φίφι Σαπαρέφσκα

Η βράβευση της συζύγου του Νίκου Καρακώστα και το βίντεο που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου στη μνήμη του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου