Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γεώργιος Καλαφάτης


Ο «Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Γεώργιος Καλαφάτης» αποτελεί μια επίσημα αναγνωρισμένη οντότητα ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, καθώς έλαβε την έγκριση λειτουργίας από το Πρωτοδικείο Αθηνών και ενεγράφη στα μητρώα των Σωματείων. Ο Σύλλογος στεγάζεται επί της οδού Αρματωλών και Κλεφτών 51 και περιμένουμε όλους όσους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά τμήματα να μας επισκεφθούν, να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τον Σύλλογο και τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, αλλά και να γραφτούν μέλη κάθε Δευτέρα 19:00 με 22:00, πριν και μετά τους αγώνες στον Τάφο του Ινδού και όποτε κριθεί αναγκαίο για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η δημιουργία του Συλλόγου αποφασίστηκε υπό το βάρος δύο βασικών παραγόντων:

- Αφενός, λόγω της κλειστής πόρτας του ερασιτέχνη προς τον κόσμο

- Και αφετέρου της υπαρκτής ανάγκης για τον πολυπληθή κόσμο που στηρίζει με μοναδικό τρόπο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, να αποκτήσει επιτέλους όχι μόνο φωνή και έκφραση, αλλά και έναν επίσημο φορέα μέσω του οποίου θα μπορέσει οργανωμένα, μεθοδικά και αποτελεσματικά να συνεισφέρει στο μεγάλο κοινό όραμα όλων των Παναθηναϊκών για Σύλλογο «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό».

Το Σωματείο, ΔΕΝ είναι «σύνδεσμος» και ουδεμία σχέση έχει με τους υφιστάμενους συνδέσμους οπαδών. Η ιδρυτική διακήρυξη, τα άρθρα του καταστατικού, οι σκοποί και τα μέσα δράσης του Συλλόγου είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Το Σωματείο διοικείται από προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα αντικατασταθεί μετά από εκλογές που θα προκηρυχθούν και θα διενεργηθούν σύντομα και για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση.

Ο «Σ.Φ.Ε.Π. Γεώργιος Καλαφάτης» έχει διαρκή ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ χαρακτήρα, αποσκοπεί στη συνεργασία με την εκάστοτε Διοίκηση με στόχο τη διαρκή αγωνιστική πρόοδο των τμημάτων, στην οικονομική, ηθική και κάθε άλλη υποστήριξη των τμημάτων του Συλλόγου, στην διάδοση της Παναθηναϊκής Ιδέας στο μεγαλύτερο ποσοστό των πράσινων νοικοκυριών της επικράτειας, αλλά και στην παροχή κάθε είδους βοήθειας - συμπαράστασης - συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Παναθηναϊκού για έναν Σύλλογο εύρωστο, αυτάρκη και πρωταγωνιστή, έτσι όπως τον οραματίζονται οι πιστοί του ακόλουθοι.

Σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, να διαδώσετε την ύπαρξή του, να συστρατευτείτε μαζί μας και να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτήν τη λιτή μα μεγαλόπνοη και ανιδιοτελή προσπάθεια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου