Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση 31/01/2009Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθησαν στην Πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Πίττας που διεξήχθη την Δευτέρα που μας πέρασε (26/01) στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους αλλά για τα καλά τους λόγια. Ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους απλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, την αντιπροσωπεία από το τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ (Νένα Νικολαΐδου, Ανθή Μπαλτά, Κατερίνα Σπαθάρου, Απόστολο Βιδανόπουλο (ιατρού ομάδας)) την αντιπροσωπεία από το τμήμα Ανδρικού Βόλεϊ (Ανδρέα Ανδρεάδη, Σάκη Ψάρρα) Team Manager του ΤΑΠ Ρούλη Αγραπιδάκη, τον Γενικό Αρχηγό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Κώστα Βράχα, τους εφόρους κ. Νίκο Πλυτά (Πόλο), κ. Γιώργο Πριόβολο (Τοξοβολία), Ευριπίδη Γιαζό (Γυν. Μπάσκετ) τους προπονητές κ. Γιώργο Κατσέλη (ποδηλασία) και κ. Κώστα Νικόπουλο (ping-pong) και τον κ. Ζαχαρία Πιτυχούτη.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Αθηναίων κ. Χρόνη Ακριτίδη για την τοποθέτηση και θέση του για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τους ιθύνοντες του Ξενοδοχείου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων άλλα και του προσωπικού του St. George Lycabettus, όχι μόνο για την άρτια εξυπηρέτηση των παρευρισκόμενων αλλά γενικότερα για την στάση και διάθεση τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας ύψους 20.000€. Ευχή μας είναι να βρεθεί εκ νέου σύντομα σε διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό.

Για τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν οι εξής:

Γρηγόρης Μαλουσάρης (Ανδρ. Βόλεϊ), Καρολίνα Μπαρζούκα (Γυν. Βόλεϊ), Βαλάντη Τζομπανάκη (Γυν. Μπάσκετ), Τάκης Κορωναίος (Ανδ. Μπάσκετ), Μαίρη Λομβάρδου (Κολύμβηση), Γιάννης Χατζησαράντος (Ξιφασκία), Διονύσης Λιβέρης (Σκοποβολή), Νίκος Κωστόπουλος (Ping- Pong), Χρήστος Ιακώβου (Άρση Βαρών), Ζήσης Κουρέλος (Στίβος), Ηλίας Κελεσίδης (Ποδηλασία- Το μετάλλιο παρέλαβε ο Γιώργος Κατσέλης εκ μέρος της οικογενείας Ηλία Κελεσίδη), Ελένη Μαυροδήμου, (Τοξοβολία), Χαράλαμπος Σβινέλης (Πυγμαχία), Γιάννης Πρώτος (Όλυμπιονίκης στα 100 χρόνια του ΠΑΟ), Ελβίρα Ευσταθίου (Καλύτερη Αθλήτρια έτους 2008) και Οικογένεια Ματζαβελάκη (Για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό).

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς. Φέτος η τιμή είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που θέλουν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το επώνυμό τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί μας (Τηλ. 210-6442479,
6970935275, Email: sfep@otenet.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου