Τρίτη, 8 Ιουλίου 2008

Ανακοίνωση 08/7/08

Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γιώργος Καλαφάτης» (ΣΦΕΠ) συμπληρώνοντας σε λίγο καιρό έναν χρόνο λειτουργίας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν στις προσπάθειές του τον χρόνο αυτό.
Όπως αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση των μελών που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων μας διατέθηκε σε κάποια από τα τμήματα του Ερασιτέχνη για να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι λοιπόν, πέρα από την ηθική υποστήριξη στους αγώνες αρκετών τμημάτων, προσφέραμε και κάτι περισσότερο. Κάποια τα έχετε διαβάσει ήδη στις εφημερίδες και στα sites.
Αναλυτικά:
1) Τοξοβολία: Προπονητικός εξοπλισμός
2) Πάλη: Όργανο εκγύμνασης
3) Πυγμαχία: Όργανα εκγύμνασης
4) Πιγκ-Πογκ: Προπονητικός και αγωνιστικός εξοπλισμός
5) Ποδηλασία: Υλικός εξοπλισμός και οδοιπορικά.
6) Άρση Βαρών: Συμπληρώματα διατροφής

Δεν έχει μοιραστεί ολόκληρο το ποσό του ταμείου, μια και ίσως χρειαστεί να διατεθεί για ενδεχόμενες έκτακτες ανάγκες κάποιου ή κάποιων τμημάτων κατά την διάρκεια της χρονιάς. Πέρα βέβαια από τις έκτακτες ανάγκες, βασικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε κάποιο τμήμα να πρωταγωνιστήσει έτσι ώστε να συνεχίσουν να αυξάνονται οι τίτλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές νέων μελών αλλά και οι ανανεώσεις των ετήσιων εγγραφών στον Σύλλογο. Το κόστος φέτος είναι 35€. Όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει οποιοδήποτε ποσό πέραν της εγγραφής (έναντι οικονομικών ενισχύσεων) με την δυνατότητα κιόλας, εφ’ όσον το επιθυμεί, τα χρήματα αυτά να διατεθούν στο τμήμα που θα επιλέξει.
Επίσης διατίθενται διαρκείας για βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και πόλο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 22:00.
Τέλος, καλούμε όποιον επιθυμεί να προβληθεί διαφημιστικά ή να συνδράμει οικονομικά ή με άλλον τρόπο ενισχύοντας ένα ή περισσότερα τμήματα, να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την απόφαση του προέδρου του Ερασιτέχνη για μείωση της εγγραφής στον Σύλλογο από 300 σε 150 ευρώ, θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι είναι μόνο η αρχή, μια και το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος παρέμεινε ως έχει μια και η ετήσια συνδρομή των 180 ευρώ παρέμεινε ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου